Suolaiset ja makeat leivonnaiset

Leivomme paikan päällä gluteenittomia ja pääsääntöisesti laktoosittomia makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä terveellisiä ja herkullisia raakakakkuja, jotka ovat myös vegaaneille sopivia. Keittiössämme ei siis käsitellä tavallisia jauhoja. Näin varmistamme sen, että leivonnaisemme ovat turvallisia myös keliaakikoille.

Leivokset & suolaiset

Leivokset ja kakut vaihtelevat kausittain. Lähes aina tarjolla on:

  • ihanaa Britaa G,L (kaikkien suosikki)
  • suklaakakkua tummasta tai valkosuklaasta G.
  • suolaisia piirakoita: mm. feta-pinaattipiirakkaa ja savuporopiirakkaa G,L

Leivos/kakkupala alk. 4 eur / kpl

Leivomme kakkuja ja piirakoita myös tilauksesta ja mielellämme otamme huomioon myös muut erikoisruokavaliotoiveet (esim. maidoton, kananmunaton ym.). Ota meihin yhteyttä!

Suklaatryffelit

Herkulliset, aidoista raaka-aineista käsintehdyt suklaatryffelit tulevat meille Gustavsin suklaatehtaalta Latviasta. Se on oiva herkku pieneen makeannälkään ja loistava tuliainen. Makuina mm. tumma suklaa, samppanja, vadelma-mascarpone ja suolakaramelli.

Jäätelöannokset

Jäätelömme tulee Huuskolan tilalta Vuokatista. Tilan emäntä Sirpa valmistaa herkulliset jäätelöt oman tilan maidosta ja kermasta sekä lähialueen raaka-aineista, kuten marjoista. Valikoima vaihtelee sesongeittain. Koristelemme annokset mm. tuoreilla marjoilla. Aitoa, paikallista ja parasta.

Jäätelöannos 3,50 eur / pallo