Teen päivä 6.2.

Kansallista Teen päivää vietetään Teen Ystävän ry:n aloitteesta nyt kolmatta vuotta, ja viime vuodesta lähtien aina Tean päivänä, 6. helmikuuta. Juhlimme Teen päivää koko viikon 4.2.–11.2., koska mielestämme tee ansaitsee kokonaisen viikon eikä yhden päivän. Tämän vuoden teema on ”juodaan teetä yhdessä”. Juodaan teetä yhdessä kotona, työpaikalla ja teehuoneessamme, maistelemme erilaisia teelaatuja (joka päivä 6.-11.2. eri päivän tee ja ilmaiset maistiaiset) ja tutustutaan teen kiehtovaan maailmaan pintaa syvemmältä kaikille avoimessa tea tastingissa, viedään teen ilosanomaa joka paikkaan! Kajaani ja kajaanilaiset saavat olla ylpeitä, että meillä on ihan oma teehuone kaupungissa, suuri kiitos teille, ystävämme, että saamme olla tarjoilemassa teille ja ystävillenne parasta teetä <3.

Tässä viikon ohjelma:

la 4.2. 11-14 Blinibrunssi & samovaaritee venäläiseen tapaan, varaa pöytä viim. 3.2.

ma 6.2. Valkoisen teen päivä (maistiaiset) ja

Afternoon Tea –kattaus 14-17:

Kolme erilaista teetä sekä suolaisia ja makeita herkkuja 10€/hlö. Iltapäiväteeperinne on saanut alkunsa Englannissa 1800-luvun puolivälissä. Tee nautitaan iltapäivällä kahden ja viiden välillä. Se tarjotaan nautinnollisena välipalana ennen illallista. Kerrotaan, että perinteen takana on Bedfordin herttuatar Anna, joka tykkäsi kutsua ystävättäriään seurustelemaan teekupposen ääreen. Kutsu ystäväsi mukaan ja tulkaa juhlistamaan upeaa Teen päivää yhdessä! Varaa pöytä viim. 3.2. viestillä 0407758835.

ti 7.2. Vihreän teen päivä (maistiaiset)

ke 8.2. Oolong teen päivä (maistiaiset)

to 9.2. Mustan teen päivä (maistiaiset) ja

Tea Tasting 17-19:

Tutustu teen kiehtovaan maailmaan pikkuisen perusteellisemmin: erilaisiin teelaatuihin, teen valmistusprosessin, teen oikeaoppiseen hauduttamiseen ja teen terveysvaikutuksiin. Hullaannu upeista tuoksuista ja helli makuaistejasi kiireettömästi, tunnelmasta nauttien. Tähän spesiaali-iltaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Illan aikana maistelemme 4-5 erilaista teetä sekä nautimme suolaisia ja makeita herkkuja G,L. Tea tastingiin mahtuu 10 teen ystävää. Sitovat ilmoittautumiset puh. 040 775 8835. Kesto 2 h. Hinta 17€/hlö

pe 10.2. Rooibos-päivä (maistiaiset)

la 11.2. Yrttitee-päivä, ihastu mm. superterveelliseen moringaan (maistiaiset)

Teen päivän kunniaksi annamme -10% alennukset irtoteeostoksistasi ja teetarvikkeista (ei voi yhdistää Tsaikka-ystävän etuun). Alennus on voimassa koko viikon 4.-11.2.