Tervetuloa Panu K:n keikalle kansallisena Teen päivänä torstaina 6. helmikuuta klo 17.30–18.30! Panu laulaa omia kappaleita banjolla säestäen. Hän luonnehtii omia kappaleitaan synkän realistisiksi, mutta toiveikkuutta huokuviksi. Biisit perustuvat Panun sukunsa historiaan, todellisiin tapahtumiin. Ihmiskohtalot tulevat niissä koskettavalla tavalla läheisiksi.

Valtakunnallinen Teen päivä on teenjuojien oma juhlapäivä. Teen päivää on vietetty Suomessa vuodesta 2015 Teen Ystävät ry:n aloitteesta. Tarkoituksena on tehdä hyvää teetä tunnetuksi ja saattaa teejuojat yhteen nauttimaan teetä. Vuoden 2020 teemana ”Lukemattomia teelaatuja”, iloa ja nautintoja niin mielelle kuin kielelle.

Panu Korkkonen on kajaanilainen muusikko. Lahjakas laulaja ja kitaristi valmistui Kainuun ammattiopiston konservatoriosta. Hän soittaa cover-biisejä sekä säveltää ja sanoittaa myös omia kappaleitaan. Uutena soittimena Panun repertuaarissa on banjo, kielisoitin, jonka juuret ovat Lähi-idässä ja Afrikassa. Banjo kuuluu mm. country-musiikkiin.

Panu K ja banjo