Kainuulainen villiyrttiteesarja 2019 saatavilla!

Kainuulainen villiyrttiteesarja 2019 saatavilla!

Tsaikan oma kainuulainen villiyrttiteesarja on kehitetty yhteistyössä Luonto- ja kulttuuripalvelu Angervon yrttineuvoja Sari Leinosen ja fytoterapiaa opiskelleen uuden teehuoneassistenttimme Pia Snickerin kanssa. Kainuulainen villiyrttiteesarjamme on syntynyt vuonna...

Special tea tasting pe 27.9.2019 klo 17.30

Special tea tasting pe 27.9.2019 klo 17.30

Erityislaatuinen tea tasting Kajaanin Yritysten yössä pe 27.9.2019 klo 17.30-19.30! Maistelemme harvinaisia ja erilaisia teelaatuja, joita ei ihan joka paikassa ole saatavilla. Tutustumme kiehtovaan teen maailmaan, maistelemme muutamia erilaisia teelaatuja...

Inna Töllin valokuvanäyttely: SIELUNI SILMIN

Inna Töllin valokuvanäyttely: SIELUNI SILMIN

Tämä pieni valokuvanäyttelyni Teehuone Tsaikassa on suuren kiitollisuuden ja kunnioituksen osoitus upealle Kainuun ja Suomen luonnolle, maisemille, joissa sieluni on saanut kokea rauhaa, inspiraatiota, elämäniloa.

Rakastan Oulujärven sinisiä vesiä, horisontin taakse laskeutuvaa aurinkoa, ihmeellisiä pilviä ja sateenkaarta, värejä, valoa, varjoja ja värittömyyttä. Paltaniemen jykeviä mäntyjä museotien varrella, kultaisessa valossa kylpeviä ruispeltoja, korvessa solisevia puroja, Hossan mykistävän suurenmoisia kallioita. Myös Lapin taikamaan, Posion Riisitunturin ja Korouman maisemat ja niiden syvä hiljaisuus ovat vaikuttaneet minuun uskomattomalla tavalla. Hepokönkään kuohut ovat repineet auki sieluuni patoutuneita kyyneleitä, voimauttaneet ja elvyttäneet. Vuokatin korkeuksissa ideat ja ajatukset ovat saaneet vapautta, perspektiiviä, mahdollisuuksia. Heinäveden Valamon auringossa olen kuunnellut sydämeni ääntä ja lähtenyt seuraamaan sitä. Ärjän saaren loputtomilla hiekkarannoilla sydäntäni nopeammat jalat ovat oppineet hidastamaan, pysähtymään, ihmettelemään luomakunnan kauneutta.

Tunnistatko maisemia? Avaan jokaisen kuvan taustaa ja siitä syntynyttä inspiraatiota, oivalluksia ja teen muodossa toteutuneita ideoita Tsaikan päivittäisissä Facebook- ja Instagram-päivityksissä. Seuraa siis tarinoita somesta. Jaa ajatuksiasi kanssamme, merkitsevätkö nämä kuvat ja maisemat Sinulle jotain erityistä?

Inna